به گزارش خبرنگار مهر، آنتونی دوئر در کتاب این همه نوری که نمیتوانیم ببینیم، سرنوشت دو کودک را در دوران جنگ جهانی دوم به تصویر کشیدهاست. دو کودک معمولی از بین هزاران کودک که بی هیچ گناهی به ورطه جنگی خانمانسوز کشیدهشدند. آنتونی دوئر در کتاب این همه نوری که نمیتوانیم ببینیم با نثری زیبا و تأثیرگذار ما را با حقایق تلخ جنگ آشنا میکند و سرمایههای انسانی تباهشده در جنگ را به تصویر میکشد.
این همه نوری که نمیتوانیم ببینیم برنده جایزه پولیتزر ادبیات داستانی ۲۰۱۵، برنده مدال کارنگی ادبیات داستانی ۲۰۱۵، برنده جایزه بینالمللی کتاب استرالیا، رتبه اول پرفروشترین کتاب نیویرکتایمز، یکی از منتخبین نهایی جایزه کتاب ۲۰۱۴، دومین کتاب پرفروش سایت آمازون در ۲۰۱۴، معرفیشده درمیان ده کتاب برتر سال از جانب شورای نقد و بررسی کتاب نیویورک تایمز و یکی از بهترین کتابهای معرفیشده از جانب ناشران گوناگون است که بسیاری از منتقدان و نویسندگان بر آن نقد نوشتهاند.
در بخشی از متن این کتاب میخوانیم:
بچهها شکی نیست که مغز در تاریکی محبوس است. مغز در مایع شفافی درون جمجمه شناور است و هرگز در معرض نور قرار ندارد. با وجود این، دنیایی که در ذهن ما میسازد. پر از نور است.. سرشار است از رنگ و حرکت، پس چطور مغز که بدون ذرهای نور زندگی میکند برای ما دنیایی پر از نور میسازد؟
آنتونی دوئر برای نوشتن کتاب این همه نوری که نمیتوانیم ببینیم، ده سال زمان صرف کردهاست.
کتاب این همه نوری که نمیتوانیم ببینیم را خانم نوشین طیبی به فارسی برگردانده و انتشارات نیلوفر با قیمت ۶۸,۰۰۰ تومان و در ۵۴۳ صفحه به بازار کتاب عرضه کردهاست.
نظر شما